Anna Lewandowská pravidelně sdílí se svými fanoušky zdravé a chutné recepty. Uživatelé internetu rádi využívají její rady. Jedním z nejoblíbenějších receptů se stal recept na kávu, díky které vám půjde hubnutí mnohem snáze. Ženská inspirace Anna Lewandowská inspiruje mnohé ženy díky své aktivitě na internetu. Je matkou dvou dcer a vedle svého manžela fotbalisty vůbec nezaostává. Vede společnost, organizuje sportovní školení a podporuje dámy v boji za jejich vysněnou postavou. To, že její rady opravdu fungují, potvrzuje samotná Anna svou štíhlou a atletickou postavou. Anna je milovnicí kávy.
Pečení s dětmi není jen zábavným způsobem, jak strávit čas společně, ale také výbornou příležitostí k rozvoji dovedností a kreativity. Existuje mnoho receptů, které můžete připravovat se svými dětmi. Dnes vám představíme pár jednoduchých a velmi chutných jídel, která můžete připravit se svými dětmi. Vytvoříte si tak nezapomenutelné vzpomínky. Ovocné muffiny se skvělým tvarohovým krémem Ovocné muffiny se snadno připravují a jsou skvělou volbou pro malé pekaře. Zkombinujte sušené ovoce podle preference (např. rozinky, brusinky) s těstem a upečte malé muffiny. Poté můžete společně s dětmi připravit jednoduchý tvarohový krém a ozdobit muffiny podle vlastní fantazie.
Zdravé sváteční dezerty mohou být chutné a zároveň prospěšné pro vaše zdraví. Zde máte několik receptů na takové dezerty, které potěší vaše chuťové buňky a nepřidají zbytečné kalorie. 1. Ovesné sušenky s jabky a skořicí: Ingredience: 2 šálky ovesných vloček 1/2 šálku jablek nastrouhaných na jemném struhadle 1/4 šálku medu 1 lžička skořice 1/2 lžičky soli 1/4 šálku rozinek (nepovinné) Postup: Předehřejte troubu na 180°C a připravte plech s pečícím papírem. V míse smíchejte ovesné vločky, nastrouhaná jabka, med, skořici a sůl. Přidejte rozinky, pokud máte rádi. Formujte těsto do malých sušenek na plechu a lehce je stlačte.
Během svátečního období se často střídají těžká a kalorická jídla. Pokud chcete zahrnout do svátečního menu lehké a zdravé pokrmy, zde je několik nápadů, které potěší jak vaše chuťové pohárky, tak i zdraví: 1. Pečená zelenina s bylinkovým jogurtem: Nakrájejte různé druhy zeleniny (např. brokolici, květák, mrkev, cuketu) a opečte je v troubě s olivovým olejem a bylinkami. Podávejte s jogurtem smíchaným s nasekanými bylinkami a česnekem jako lehkou omáčkou. 2. Šalát s granátovým jablkem a vlašskými ořechy: Smíchejte listový salát (např. rukolu nebo baby špenát) s granátovým jablkem, vlašskými ořechy a rozmarýnovým dresinkem.
Mikrovlnná trouba je spotřebič, který je ve světě kulinářské kreativity často přehlížen. Lidé mají tendenci si jej spojovat s ohříváním zbytků nebo praskáním popcornu, ale dokáže toho mnohem víc. S trochou fantazie a správnými technikami můžete pomocí vaší spolehlivé mikrovlnné trouby připravit širokou škálu lahodných a kreativních pokrmů. Vaření v páře Mikrovlny jsou vynikající pro vaření zeleniny, ryb a dokonce i knedlíků. K zachycení páry použijte misku nebo talíř vhodný do mikrovlnné trouby s víkem nebo plastovou fólii vhodnou do mikrovlnné trouby.
Z výletu do lesa nebo parku se většinou vracíme s kapsami plnými kaštanů a žaludů. Z další procházky se vraťme s náručí jeřabin. Červené plody jeřábu, známého jako korálová královna podzimu, vykazují mnoho léčivých vlastností. Syrové ovoce je nevhodné k jídlu, ale můžete si vyrobit džem, džus, čajový sirup nebo tinkturu. Dnes se zaměříme mimo jiné na tinkturu, která skvěle funguje na trávicí soustavu. Jak ho připravit? Plody jeřábu – kdy sklízet a jak je používat?
Noci se prodlužují a venkovní teploty klesají. Toto období je nejlepší na experimenty s kávovými nápoji. Latte s dýňovým kořením jistě znáte, protože ho připravuje každý Starbucks. To rozhodně není jediná podzimní káva, kterou si můžete vychutnat. A nepotřebujete k tomu ani příchuť dýně. Podívejme se na pár receptů, které jsou děsivě dobré. Karamelové latte s příchutí jablka Do této kávy potřebujete 1-2 panáky espressa, cca 100 ml mléka, 1 sladké jablko, jablečné koření, 60 ml jablečného másla, 60 ml karamelové omáčky a nasekané ořechy podle chuti. Kombinace sladkých jablek, koření a karamelu je jasným znakem podzimu.