Dnes vám představíme na české poměry velmi neobvyklý pokrm. Karbanátky z bramborového těsta plněné jelítkovým prejtem a podávané spolu s nakládanou okurkou a ztraceným vejcem naměkko. Je to velmi zvláštní kombinace, nicméně už při prvním ochutnání zjistíte, že je velmi chutná.
Potřebujete nový nápad na vegetariánský nebo veganský oběd či večeři? Vyzkoušejte tyto těstoviny s fazolemi a špenátem, které chutnají jednoduše skvěle. Fazole jsou bohatým zdrojem bílkovin a komplexních sacharidů. Snadno je můžete také nahradit cizrnou.
Chcete si vychutnat silný vývar a k němu klasické domácí nudle? Nemusíte kupovat ty tenké, na které je mnoho lidí zvyklých. Tyto nudle jsou trochu větší, ale jejich chuť je skvělá a příprava velmi jednoduchá.
Králičí maso se na talíři neobjevuje tak často jako za starých časů. Je to ale škoda, toto maso je velmi chutné a je vhodné i pro ty, kteří si hlídají svou váhu a zdravý jídelníček.
Jemné tenké palačinky slouží jako základna pro dokonale sytou a zdravou snídani či lehký oběd, který potěší i ty největší hladovce.
Rychlý, krásný, zdravý a sytý. Takový je báječný vrstvený salát, který se skládá do uzavíratelné sklenice, a je tedy skvělou volbou i jako občerstvení mimo domov. Hotový je v pár okamžicích, chutná skvěle a perfektně zasytí.
Dnes se podíváme na jednoduchý a rychlý recept na těstoviny s cuketou a rajčaty. Místo cherry rajčat můžete použít také obyčejná velká rajčata nakrájená na kousky. Pokrm můžete ochutit petrželkou, bazalkou nebo tymiánem podle toho, co máte nejraději.