Chcete vyzkoušet nový recept na výborný domácí chléb s luxusní křupavou kůrkou? Máme pro vás tip na skvělý podmáslový chleba. Je křehký, lehký, nadýchaný a rozplývá se na jazyku. Recept je velmi jednoduchý a zvládne jej i pekař začátečník.
Křupavé hranolky jsou jednou z nejoblíbenějších příloh k jídlu po celém světě. Mohou se podávat k masu, rybám, salátům, ale také jako samostatné jídlo se zajímavými omáčkami a přílohami.
Medvědí česnek je vytrvalá bylina, která je součástí rodu Allium. Roste divoce v mnoha částech Evropy a Severní Ameriky a je známý svou výraznou česnekovou vůní a chutí.
V současné době se klade velký důraz na udržitelnost a ekologii. Je třeba chránit životní prostředí a chovat se tak, aby vydrželo v dobrém stavu i pro další generace, které přijdou po nás.
Kopřiva je jednou z nejběžnějších rostlin, které najdeme v přírodě. Tato rostlina obsahuje řadu vitamínů a minerálů, které jsou pro náš organismus velmi prospěšné. Kromě toho je kopřiva skvělou surovinou pro přípravu chutných a zdravých jídel.
Sezónu chřestu můžeme považovat za oficiálně otevřenou. Pokud přemýšlíte, jak zazářit na rodinné oslavě nebo jak nadchnout přátele neobvyklou večeří, chřest bude skvělou volbou. Máme pro vás jednoduché triky, jak chřest připravit hned na několik způsobů.
Máslo se v poslední době stalo luxusní záležitostí. Ukazuje se však, že na másle můžete ušetřit. Existuje jednoduchý recept na výrobu doma. Vše, co potřebujete, je smetana a sklenice.