Jak ozvláštnit bramborák? A je to vůbec potřeba? Bramboráky jsou skvělé a jako takové jsou přímo stvořené pro různá oživení pomocí dalších druhů zeleniny a jiných surovin.
Hořký mák zkazí chuť jakékoliv pokrmu, do kterého ho přidáte. Mák je oblíbenou surovinou nejen období Vánoc, hodí se hlavně do štrúdlů, makovců a jiných pochutin. Děti milují například noky nebo těstoviny s mákem.
Co všechno by měl obsahovat jídelníček aktivního sportovce?
Ženy často vynechávají polévky ze svého jídelníčku, protože nechtějí přibrat na váze.
Tlakový hrnec je pro většinu domácností nepostradatelným doplňkem. S jeho pomocí můžete snadno vykouzlit různá jídla, a přitom v kuchyni netrávit tolik času, jako byste museli s klasickými hrnci. Je to jeden ze spotřebičů, který byste se měli naučit používat.
Blíží se vánoční svátky a spousta lidí si dopřeje k štědrovečerní hostině rybu. Je jedno, jestli se jedná o kapra, pstruha nebo jiný druh, budete muset pořídit kvalitní rybu.
Na sledě nebo jiné ryby si obvykle vzpomeneme, když je venku málo slunečního světla a den se krátí. Tyto mastné ryby jsou vynikajícím zdrojem nejen vitaminu D, ale také jiných látek, které naše tělo potřebuje.