Olin Gutowski je nejen mimořádný rybář, ale také poměrně úspěšný herec. Rybaření se věnuje od svých čtyř let. K tomu je také kulinářským nadšencem a milovníkem rybích pokrmů. Ve svých kuchařských pořadech svérázným způsobem ukazuje, jak nejznámější ryby připravit.
Nestíháte si vařit a většinou se živíte pouze fastfoody nebo si sem tam zajdete v odpolední pauze do restaurace na nějaký oběd?
Kiwi je skvělé ovoce, které považujeme za zdravé. Abychom však maximalizovali veškerý jeho potenciál – to znamená, abychom z něj získali maximum, musíme vědět, jak jej konzumovat. Rozhodně není dobré jíst kiwi (či jakékoli jiné ovoce) těsně před spaním.
Hledáte recept na ideální večeři, která zasytí, bude zdravá, zachutná celé rodině a nebude stát jmění? Vyzkoušejte lahodné palačinky na slaný způsob se špenátovou náplní.
Sladké brambory zatím nejsou v našich končinách tolik rozšířené jako klasické žluté brambory. Je to ale škoda, protože jsou daleko výživnější i zdravější. Obsahují mnoho hodnotných látek a navíc disponují skvělou chutí.
Vepřové kotlety jsou oblíbeným pokrmem v mnoha českých domácnostech. Neznáme snad muže, kterému byste neudělala radost takovým receptem. Pojďte s námi obohatit tento oblíbený pokrm a zabodujte u stolu s rodinou ještě o něco více!
Takový hrníček teplého voňavého čaje vás v tomto podzimním období určitě potěší i zahřeje. Jeho příprava je velmi jednoduchá i nenáročná.