Maliny patří mezi oblíbené druhy letního ovoce. Najít je můžeme nejen v zahradách, ale také v lesích a na polních cestách. Vyplatí se je pravidelně konzumovat, protože obsahují spoustu vitaminů a dalších zdravých látek, které naše tělo potřebuje.
Otevřít láhev rostlinného oleje, slunečnicového, řepkového nebo olivového, není žádná věda. Ale používat jej správně při vaření už ano.
Papriky patří mezi nejoblíbenější druhy zeleniny, jsou nadmíru zdravé, hýří barvami a jsou ideální jako příloha k mnoha pokrmům. Syrové papriky jsou křupavé, protože mají pevnou slupku, v některých receptech se však používají papriky bez ní.
Se zimou vždy přichází problém, který děsí mnoho hospodyněk. Ano, zamlžená okna, po kterých stékají kapky vody, jsou nevzhledná, k tomu dochází k jejich plesnivění.
Čajová sedlina se dá použít mnoha způsoby, a to nejen v domácnosti, ale také na zahradě. Čajová sedlina vzniká jako odpad při vaření čaje, stejně jako kávová.
Vodní kámen v rychlovarné konvici dokáže velmi znepříjemnit šálek čaje či kávy. I přes použití filtrů se stále objevuje a po uvaření nápoje plave v hrnku.
Existuje mnoho domácích metod, které zaručí, že bílé oblečení bude vybělené a barva nebude šednout. Podobnou zkušenost sdílí také lidé, kteří mají tipy na černé oblečení. I černá totiž po čase ztrácí svou zářivou barvu a šedne.