Krokety jsou méně častou variantou pro přílohu k různým jídlům. O to víc je vzácnější jejich chuť a pochutnáte si na nich. Klasická verze kroket obsahuje masovou nebo houbovou směs uvnitř smažené krusty a těsta.
Vepřový řízek s bramborem nebo bramborovým salátem patří k základním jídlům tuzemské kuchyně. Také k nejoblíbenějším, což dokazují nabídky meníček různých restaurací.
Máslo je tradiční potravinou v každé domácnosti. Má mnoho využití, ale nejčastěji se používá jako příloha na chléb nebo podklad pro vytvoření jíšky či smažení. Existuje také přepuštěné máslo, jež je zdravější než tradiční máslo.
Vajíčka jsou velice oblíbenou potravinou. Existuje spousta způsobů, jak si připravit vajíčka. Ne nadarmo se řadí mezi superpotraviny. Míchaná vajíčka jsou delikatesou, kterou si můžete vylepšit přidáním různých bylinek nebo cibule.
Nakládané okurky patří k oblíbeným doplňkům k hlavnímu jídlu, a proto by neměly chybět v žádné domácnosti. Receptů, jak je naložit, je hned několik. Největší rozdíly jsou ve způsobu zalévání slanou vodou.
Klíšťata jsou malí pavoukovci sající krev, kteří mohou přenášet nemoci na lidi a zvířata. Vzhledem k nárůstu populace klíšťat a potenciálních rizik, která představují, je zásadní přijmout preventivní opatření.
Chcete vyzkoušet nový recept na výborný domácí chléb s luxusní křupavou kůrkou? Máme pro vás tip na skvělý podmáslový chleba. Je křehký, lehký, nadýchaný a rozplývá se na jazyku. Recept je velmi jednoduchý a zvládne jej i pekař začátečník.