Kolem arašídového másla vyvstává neustále mnoho otázek. Někteří říkají, že je zdravé, jiní zase, že bychom se od něho měli držet dál. Existují informace různé, některé až protichůdné. Pojďme proto společně uvést otázky arašídového másla na pravou míru.
Pistácií není nikdy dost! Pokud vás ohromily svou chutí, rozhodně se nezdráhejte je konzumovat. Obsahují mnoho látek, díky kterým jsou pro lidské zdraví velmi prospěšné.
Mikrovlnné trouby způsobily revoluci v moderní kuchyni a ohřevu potravin. Díky nim trvá ohřátí večeře 2–3 minuty a nevyžaduje špinavé hrnce ani pánve. Některé potraviny však ohřevem v mikrovlnné troubě ztrácí léčivé a nutriční vlastnosti.
Káva je jeden z neoblíbenějších nápojů mnoha lidí. Má skvělou chuť a intenzivní vůni, ale především také stimulační účinek a dodává energii. Kávová zrna a sedlina mají mnoho cenných využití.
Bílé svršky nesmějí v šatníku chybět. Jedná se o univerzální oděv, který lze kombinovat s čímkoliv. Právě proto se může těšit neutuchající popularitě. Ovšem udržení stále bílé barvy je věc druhá a mnohdy děsivá.
Jídlo by mělo být potěšením každého z nás. Při nákupu ale často nemyslíme jen na zdravé potraviny, ale lákají nás také ty, kterým bychom se měli vyhýbat.
Existuje hned několik důvodů, proč neusínat s mobilním telefonem v ruce. To samé platí také pro notebooky nebo tablety. Večer před spaním byste již neměli koukat do obrazovek ani pracovat z pohodlí postele.