Pečení vlastního chleba může být skvělým zážitkem, ale také může skončit průšvihem. Jak se naučit péct výborný chléb a čeho se při jeho pečení vyvarovat? Vlastní chléb vám bude chutnat rozhodně více než ten kupovaný, i když bude také domácí.
Saláty jsou v kurzu. Milují je ti, kteří si hlídají figuru, i ti, kteří se ji snaží získat. Nepohrdnou jimi ale ani masožravci, koneckonců mnoho salátů maso také obsahuje.
Luxusní způsob podávání ryby. Jemná chuť pstružího masa v kombinaci s křupavou krustou z plátků mandlí je přesně to, co hledáte, plánujete-li slavnostnější domácí oběd nebo večeři, případně pohoštění pro návštěvu nebo na rodinnou oslavu.
Snídaně patří mezi nejdůležitější jídlo celého dne. Jestli ji pravidelně vynecháváte, můžete si zadělat na zdravotní problémy. Je ale potřeba vědět, jaké potraviny do snídaně patří a jakým byste se měli vyhnout. Odpovědi najdete v článku.
Zvláštně pikantní a mírně nasládlá kořeněná chuť. To je charakter guláše z krůtího masa, který vám dnes představíme.
Dokonalá snídaně či sladký dezert po obědě. Lahodné a jemné lívanečky s kousky svěžího ananasu doplněné o sladkou žloutkovou omáčkou s nezaměnitelným a omamným aromatem vanilkových lusků. To je kombinace, které ani ten nejnáročnější strávník neodolá.
Lidé, kteří mají intoleranci na lepek, možná budou tápat v tom, co si dát ke snídani. Obyčejní lidé si mohou dát čerstvý rohlík nebo chléb, ale ti, kteří nemohou lepek, takovou možnost nemají. Existují ale jiné alternativy, které můžete vyzkoušet.