Pečení cukroví je oblíbenou činností především u malých dětí. Dospělé maminky už to sice tolik nebaví, ale obětují se. Většinou se mezi sebou předhánějí, kdo má letos více druhů cukroví a jaké se jim letos povedlo vymyslet nebo obměnit.
Existují potraviny, které můžete zamrazit, ale možná jste o nich ještě neslyšeli. Koupili jste hodně masa? To můžete s klidným svědomím vložit do mrazáku a použít například za dva měsíce.
Existuje vůbec někdo, kdo nemá rád šlehačku? Je opravdu těžké najít někoho, kdo by ji alespoň neochutnal. Víte, že si šlehačku můžete sami udělat doma? Rozhodně je to lepší varianta než jít do obchodu a koupit si ji.
Blíží se Vánoce, svátky, kdy spousta lidí kupuje ryby, i když si je třeba přes rok jinak nedopřeje. Jak ale poznat kvalitní a čerstvou rybu? Musíte dávat pozor na několik faktorů, které rozhodnou o tom, jestli si rybu skutečně koupíte.
Kysané zelí je jednou z oblíbených surovin. Jedná se mimo jiné o přírodní probiotika, která nastartují střeva a trávení, proto se díky kysanému zelí budeme cítit mnohem lépe.
Elixír zdraví. To by mohl být alternativní název kulatých, šťavnatých peckovic, které jsou v lidové medicíně známé už stovky let. Prosluly svou schopností čistit krev, umí toho ale mnohem víc.
Ryby by měly být nedílnou součástí jídelníčku každého z nás. Bohužel pstruhy příliš mnoho lidí nejí, i když se jedná o ryby výživné, nízkokalorické, zdravé a velmi chutné.