Původně to byl experiment s pokrmem, který patří k nejoblíbenějším po celém světě. Pizza má totiž miliony příznivců. A i když se zdá, že recepty na pizzu už nakombinovaly vše možné, prostor pro inovace rozhodně není vyčerpán.
Vepřová krkovice je jedním z nejoblíbenějších druhů masa. V letních měsících se těší grilovaná krkovice obzvláště velké oblibě napříč světem. Tukem prorostlá svalovina připravovaná na grilu patří k oblíbeným také v Čechách.
Krémově bílá, hustá polévka z květáku doplněná o houby, zelenou petrželku a kopr. To je neobvyklá, zato však lahodná a sytá kombinace surovin, která si rychle získá vaše srdce.
Jaro láká na procházky do přírody, která je plná zelených pokladů.
Chystáte sváteční pohoštění anebo jen chcete svému milému upéct něco od srdce? Potěšte své blízké sladkými, rustikálními, kynutými srdíčky se zdobeným reliéfním středem, která vypadají jako vytržená ze staročeského statku.
Když se řekne karbanátky, většinou si představíme smažený masový či zeleninový bochánek ve strouhance. Pokud jde o bramborové karbanátky, je to vlastně totéž, jen s tím rozdílem, že hlavní surovinou zde není maso nebo kapusta, ale brambory.
Kroupy patří mezi levné a výživné suroviny, kterých existuje několik druhů – ovesné, ječné i pšeničné. Můžete je použít do mnoha pokrmů a jsou chutné, i když spousta lidí k nim nenašla cestu. Důležité je umět je připravit.