Už jste letos měli svůj první chřest? Sezóna této jarní pochoutky je již v plném proudu. Pro zeleninu je typická nejen její podoba, ale také to, že jde o poměrně nízkokalorickou potravinu.
Když přemýšlíme nad tím, co si dát k snídani, je ovesná kaše patrně až na tom úplně posledním místě. Je to vcelku logické, protože toto jídlo ani dobře nechutná, ani nijak zajímavě nevypadá.
Když se řekne hořčice, každý si představí známé dochucovadlo, které se dá používat nejenom při přípravě jídla jako alternativa koření, ale také jako doplněk k jídlu. Hořčici si dopřáváme k párkům, k pečenému masu, ale i dalších pochoutkám.
Ať je venku zima, nebo parné léto, nikdy není nic lepšího než si dopřát výborný kuřecí vývar. Kuřecí vývar je vhodné vařit o víkendu, kdy si na něm pochutná celá rodina.
Některé triky na smažení palačinek jsou opravdu vychytané a díky nim bude vaše snídaně nadýchaná a vláčná. Každý bude mít ten svůj oblíbený recept, podle kterého dělá palačinky nejčastěji.
Připravujete jídla, která všichni dobře znají, jako jsou třeba palačinky, řízky nebo guláš? Dejte chutím nový rozměr s využitím malých triků. Stačí jen malá změna a vysloužíte si poklonu všech strávníků.
Mnoho z nás si při vyslovení slova káva vybaví krásný klidný rituál, kdy si vychutnáváme svou denní porci okamžiku pro sebe. I samotné aroma kávy dovede v lidech vzbudit pocity blaženosti, pohody a relaxace.