Pokud snídáte stále to stejné, určitě vyzkoušejte tento recept, díky kterému se vaše ráno stane příjemnějším a nabije vás energií na celé dopoledne.
Tvaroh patří k tradičním a velice oblíbeným ingrediencím při přípravě dezertů, obvykle se z něj dělají náplně, ale přidává se i do těsta pro jeho zjemnění. Pokud máte vše s tvarohem rádi, dnešní recept vás zaručeně příjemně překvapí.
Bramboráky z klasických brambor jsou velmi oblíbené. Zkusili jste někdy sladší batátovou variantu? Batátové brambory se smetanou a uzenou makrelou budou skvělou změnou pro vaši rodinnou večeři nebo oběd.
Hledáte a stále nemůžete najít vhodnou alternativu k oblíbeným pšeničným těstovinám? Podívejte se na neuvěřitelné vlastnosti pohankových nudlí, takzvané soba. Seznamte se s nimi blíže a poznejte v nich přítele vašeho jídelníčku.
Přemýšlíte, jaké pečivo k obědu, které bude neobyčejné, zaujme vaše blízké i přátele a bude chutnat přímo dokonale? Vyzkoušejte syrský chléb. Tento chléb je blízký příbuzné tortille a příprava takového receptu je velmi jednoduchá a rychlá.
Kobliha je velmi oblíbený pokrm zejména u dětí. V oblibě však zůstává i u mnoha dospělých. Jedná se o sladké pečivo z kynutého těsta, pro které je typická různá variace náplní. Nejčastěji se plní různými druhy marmelád, pudinků nebo čokolády.
Nedílnou součástí stravy každé těhotné ženy by měla být řepa. Je bohatá na kyselinu listovou, vitamín C a železo, což je během těhotenství neocenitelné.