Příčinu bolestí hlavy hledáme na špatném místě, místo na krků bývá často v páteři

Bolest se šíří z páteře na šíji a čelo. Je to trochu jako záchvat migrény. Může být doprovázen i nevolností, citlivostí na světlo a skvrnami před očima. Jsou vám tyto příznaky povědomé? Tak už víte, kde tkví příčina vašich problémů. Co s tím ale dělat? Existuje vůbec nějaká pomoc? To víte, že ano.  Přiznejme si to Neustálé ale i náhodně se objevující bolesti hlavy mohou být známkou problémů se zády.

Podceňované vitamíny z běžných potravin jsou pro vlasy lepší než drahé produkty ze salonů krásy

Nedostatek vitamínů skupiny B, A, D a E může negativně ovlivňovat stav vašich vlasů. Je proto důležité si jídelníček nastavit tak, aby byl pestrý a zaujímaly v něm místo potraviny obsahující zdraví prospěšné látky. Pokud jsou vaše vlasy slabé, snadno se lámou a jsou náchylné k vypadávání, pojďte konečně najít způsob, jak s tím něco udělat.

Drahé návštěvy salonů versus změna jídelníčku: Moderní ženy mají při řešení celulitidy jasno

Celulitida umí potrápit, o tom ví své mnoho z nás. Jak dosáhnout hladké pokožky bez využití drahých procedur? Odpověď je jednoduchá, vsaďte na změnu jídelníčku. Díky správně nastavené stravě se nevzhledných ďolíčků zbavíte šetrně, a navíc velmi rychle.  Poctivé cvičení nestačí  Je známým faktem, že s takzvanou pomerančovou kůži bojuje i celá řada žen, které jsou velmi štíhlé, výjimkou nejsou ani sportovkyně. Jak je to možné? Samotné cvičení totiž nezaručí správnou funkci metabolismu.

Pití zeleného čaje neprospívá jen zdraví, správné použití prospěje řasám a kráse obecně

Zelený čaj při pravidelném užívání zlepšuje metabolismus, protože pomáhá při spalování tuků a detoxikaci organismu. Zelený čaj je právem řazen mezi nejzdravější nápoje. Věděli jste, že se o něm říká, že funguje lépe než mnohé kondicionéry na řasy? Zázračná rostli jménem zelený čaj Historické prameny tvrdí, že se jedná o rostlinu starou více než 5 000 let. Zpočátku se jednalo o velmi luxusní artikl, a to především kvůli jeho ne zrovna jednoduchému způsobu zpracování.

Eidam, levnější konkurence proteinovým tyčinkám

Na eidam se někdy nahlíží jako na laciný sýr vhodný pro vaření. dTest ověřil, zda si takovou pověst zaslouží. Hned jednadvacet vzorků s obsahem tuku v sušině 30 a 45 % bylo laboratorně prozkoumáno po stránce kvality, chutě a čistoty. Výsledky jsou povzbudivé. Sýry sice nenadchly svou chutí, překvapily však obsahem bílkovin. Eidam je původem z Nizozemska, kde se vyrábí už od 14. století. V české kuchyni se s ním setkáváme až od 19. století a etabloval se tu do podoby levného sýra vhodného na zapékání a smažení.