Když přemýšlíme nad tím, co si dát k snídani, je ovesná kaše patrně až na tom úplně posledním místě. Je to vcelku logické, protože toto jídlo ani dobře nechutná, ani nijak zajímavě nevypadá.
Když se řekne celer, představí si ho každá žena jenom jako součást polévek, nebo některých omáček, jako je například svíčková na smetaně. Ačkoli nemá pro každého příjemnou chuť, stojí za to zahrnout jej do stravy, jelikož je velkým přínosem pro
Bobkový list zná jistě každá hospodyňka, jelikož v kuchyni má při přípravě polévek a omáček přímo nepostradatelné místo. Už málo se ví ale o tom, že bobkový list je i bylina oplývající mnoha léčivými a detoxikačními účinky.
V současnosti se lněná semínka těší velké popularitě. Mnoho lidí je kupuje a konzumuje na mnohé způsoby. Nejčastěji se lněná semínka snídají. Přidávají se do jogurtů, koktejlů, salátů a dalších pokrmů. Dokonce z nich lze uvařit i lněnou kaši.
Budete se divit, ale pro hubnutí je potřeba něco úplně jiného, než drastická dieta. Celý den nejíst, nebo si dopřávat jen tak malé porce, až vám z toho celý den kručí v žaludku? To přece nedává smysl!
Rybí maso je všeobecně zdravou potravinou a měli bychom ho konzumovat alespoň jednou za týden. Losos je poměrně dostupným a chutným kouskem ryby.
Vitamín D má mnoho kladných účinků na lidské zdraví. Nejenže pomáhá posílit imunitu a zdraví kostí, ale vitamín D je také prospěšný při hubnutí. Jaký přínos vitamín D má? Jaké jsou nejlepší způsoby jeho konzumace?